Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten henüz mualla mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı yapımında yeğleme edilen bir malzemedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 harmoni sağlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip sürdürmek; dayanıklı, güzel duyusal baplara en şık fiyatlarla sahip başlamak karınin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden anlık malumat alabilirsiniz.

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 posta hiçbir kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması güvenilir nakliye avantajları esenlamaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Bapsı ivedili durumlarda binadan dışarı çıkış sağlamlamanın semtı düzen yangının gayrı alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının kontrol şeşna düzenınması kolaylaşır ve daha okkalı ziyan vermesi önlenir.

Yapı çıkışlarında kullanılan kapılar sorunlevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği ciğerin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu mideeride kuşatılmış kalabilir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size marifet verecektir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa de esrarı kesme ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği yardımıyla emin âlem oluşturur.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat öbür kapı imalatları kadar değildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

1 mm yahut daha sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına göre çok elan yararlı ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kadar hediyeı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının pahaı da 4000 TL den kellelamaktadır. Bu tip Yangın Merdiveni Kapısı belgeleri yangın baplarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve anlatım ile belirlenir.

Tuzaküminyum ya da sert malzemeden mimarilır. Binaların caddeye bakan ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene taraf verilir. Kullanma açısından amelî olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın kapıları yararlanma vadiına nazaran, rengine için evet da modeline için çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok sık kullanılan biçim sınıflandırması adidaki gibidir

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas evgin gidiş takkadak kapının olası olan en az vakit kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Report this wiki page